IKC Grevenbicht-Obbicht

IKC Grevenbicht-Obbicht

IKC Grevenbicht-Obbicht

11 juli 2024


Coumans Installaties is verheugd aan te kondigen dat wij zijn gekozen om de volledige elektrotechnische (ET) en werktuigbouwkundige (WT) installaties te realiseren voor een ambitieus project in onze regio.

Dit project omvat de uitbreiding van een unilocatie met een kindcentrum, basisschool, peuter- en buitenschoolse opvang, samen met moderne sportvoorzieningen zoals voetbal- en tennisvelden, een gymzaal, kleedlokalen en een kantine. De beschikbare faciliteiten zullen zowel door het onderwijs als door lokale sportverenigingen worden benut. Hierdoor kunnen kinderen en volwassenen van beide dorpen genieten van een breed scala aan activiteiten, van sport tot onderwijs en gemeenschapsbijeenkomsten.

Het project zal in twee fases uitgevoerd worden, waarbij we streven naar hoogwaardige installaties die voldoen aan de moderne eisen van duurzaamheid en efficiëntie.

Deze krachtenbundeling van onderwijs en sport zal een aantrekkelijke ontmoetingsplek creëren voor jong en oud, en bijdragen aan de leefbaarheid van beide gemeenschappen. Wij bedanken onze opdrachtgever voor het vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Duurzaamheid